Close button

Homepage

Gå til hovedinnhold »

kr 0,00
 

Beskyttelse av personopplysninger

Laguiole.no er tilgjengelig for våre kunders skyld, og derfor ønsker vi å ha en god og trygg persondatapolitikk. Nedenfor har vi beskrevet hvordan vi beskytter dine personopplysninger.

Hvilke data innsamler Laguiole.no?

Du kan besøke vår hjemmeside uten å avsløre noen personlige data. Imidlertid samler vi inn noen personopplysninger under bestillingsprosessen. Disse opplysninger brukes kun til å behandle din bestilling.

Når vi registrerer en besøker på vår nettside, samler vi en rekke data, som brukes til statistikk. Vi samler blant annet opplysningerne for å overvåke antallet av besøkende, og for å se hvilke områder av vår nettside er besøkt.

Hvordan beskytter Laguiole.no mine data?

Vi har gjort ulike tiltak for å sikre dine data. Vi sikrer vår hjemmeside og andre systemer gjennom tekniske og organisatoriske tiltak mot tap, ødeleggelse, tilgang, endring eller utlevering av dine personopplysninger.

Vi lagrer dine opplysninger på en sikker måte, og deler bare relevante opplysninger med våre logistikkpartnere for å behandle din bestilling og gi deg best mulig service.

Hvis du har noen spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte Laguiole.no kundeservice

I tillfelle du har spørsmål angående innsamling, bearbeiding eller bruk av dine personopplysninger, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Har du noen spørsmål, kan du gjerne ta kontakt med vår kundeservice på kundeservice@laguiole.no eller telefon +47 22 23 22 23 

Bestikket Norge

Org. No. 998680530 MVA

Norsk MVA representant: Athene VAT services A/S, 897 863 022 MVA

0484 Oslo

E-mail: kundeservice@laguiole.no

Telefonnummer - kundservice: +47 22 23 22 23

 

 

FAQ